Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!

Ewent EW1191 Automatisch instelbare smartphonehouder + draadloos laden

Prijs incl. BTW• #17082
€ 39,95

Op voorraad

  • 2 in Almere
  • 2 in Lelystad
Zet op wenslijst
Ewent EW1191 Automatisch instelbare smartphonehouder + draadloos laden

De EW1191 Automatische Smartphonehouder is de perfecte oplossing voor het opbergen van je smartphone in de auto. Sluit de houder aan op je USB-lader en de autohouder opent en sluit automatisch. Hierdoor plaats en ontkoppel je de smartphone eenvoudig met één hand. De EW1191 Autohouder ondersteunt het Qi snel draadloos opladen van je telefoon wanneer er een snelle USB-lader wordt aangesloten. De houder kan worden gemonteerd in het ventilatierooster of tegen de voorruit van je auto.

Plaats je smartphone met één hand
De Automatische Smartphonehouder plaats je in het ventilatierooster van je auto of monteer je met een zuignap tegen de voorruit. Sluit de meegeleverde USB-C naar USB-A kabel aan op je autolader. Je plaatst nu je smartphone eenvoudig met één hand in de houder. De houder opent automatisch wanneer je de telefoon ervoor houdt. Wanneer je op de ontkoppel-knop drukt, gaan de armen open en neem je de smartphone weer uit de houder.
Ondersteuning voor Qi snel draadloos opladen
Ondersteunt je smartphone Qi draadloos opladen De EW1191 Automatische Autohouder ondersteunt het snel draadloos opladen met de Qi-technologie. Je hoeft dan alleen maar een snelle USB-lader te gebruiken en de EW1191 laadt je smartphone snel draadloos op. Wanneer je alleen een normale USB-lader hebt, kun je deze natuurlijk ook gebruiken voor het gewoon draadloos laden. Het led-lampje op de zijkant van de houder laat de laadstatus zien.
Je smartphone laden met een kabel
Wist je dat je de EW1191 Automatische Smartphonehouder ook kunt gebruiken wanneer je jouw smartphone met een kabel moet laden Sluit deze kabel gewoon aan op je telefoon en USB autolader wanneer de telefoon in de EW1191 houder is geplaatst.

Productspecificaties

Design
Type bevestiging apparaatVentilatorhouder voor auto
SoortPassieve houder
Correct gebruikAuto
Kleur van het productZwart
InterfaceUSB
ConnectiviteitstechnologieBedraad
Type mobiele apparatuurMobiele telefoon/Smartphone
Gewicht en omvang
Hoogte115 mm
Gewicht95 g
Diepte55 mm
Breedte70 mm
Energie
Draadloos opladenJa
Spanning5, 9 V
DC voltage bereik5-9 V
Ingebouwde laderJa
Type stroombronSigarettenaansteker
Multimedia
Ingebouwde luidsprekersNee