Binnen 3 werkdagen geleverd!

Ewent EW1191 Automatisch instelbare smartphonehouder + draadloos laden

Prijs incl. BTW• #17082
€ 39,95

0 op voorraad, in bestelling bij leverancier.

  Zet op wenslijst
  Ewent EW1191 Automatisch instelbare smartphonehouder + draadloos laden

  De EW1191 Automatische Smartphonehouder is de perfecte oplossing voor het opbergen van je smartphone in de auto. Sluit de houder aan op je USB-lader en de autohouder opent en sluit automatisch. Hierdoor plaats en ontkoppel je de smartphone eenvoudig met één hand. De EW1191 Autohouder ondersteunt het Qi snel draadloos opladen van je telefoon wanneer er een snelle USB-lader wordt aangesloten. De houder kan worden gemonteerd in het ventilatierooster of tegen de voorruit van je auto.

  Plaats je smartphone met één hand
  De Automatische Smartphonehouder plaats je in het ventilatierooster van je auto of monteer je met een zuignap tegen de voorruit. Sluit de meegeleverde USB-C naar USB-A kabel aan op je autolader. Je plaatst nu je smartphone eenvoudig met één hand in de houder. De houder opent automatisch wanneer je de telefoon ervoor houdt. Wanneer je op de ontkoppel-knop drukt, gaan de armen open en neem je de smartphone weer uit de houder.
  Ondersteuning voor Qi snel draadloos opladen
  Ondersteunt je smartphone Qi draadloos opladen De EW1191 Automatische Autohouder ondersteunt het snel draadloos opladen met de Qi-technologie. Je hoeft dan alleen maar een snelle USB-lader te gebruiken en de EW1191 laadt je smartphone snel draadloos op. Wanneer je alleen een normale USB-lader hebt, kun je deze natuurlijk ook gebruiken voor het gewoon draadloos laden. Het led-lampje op de zijkant van de houder laat de laadstatus zien.
  Je smartphone laden met een kabel
  Wist je dat je de EW1191 Automatische Smartphonehouder ook kunt gebruiken wanneer je jouw smartphone met een kabel moet laden Sluit deze kabel gewoon aan op je telefoon en USB autolader wanneer de telefoon in de EW1191 houder is geplaatst.

  Productspecificaties

  Design
  Type bevestiging apparaatVentilatorhouder voor auto
  SoortPassieve houder
  Correct gebruikAuto
  Kleur van het productZwart
  InterfaceUSB
  ConnectiviteitstechnologieBedraad
  Type mobiele apparatuurMobiele telefoon/Smartphone
  Gewicht en omvang
  Gewicht95 g
  Diepte55 mm
  Breedte70 mm
  Hoogte115 mm
  Energie
  Draadloos opladenJa
  Spanning5, 9 V
  DC voltage bereik5-9 V
  Ingebouwde laderJa
  Type stroombronSigarettenaansteker
  Multimedia
  Ingebouwde luidsprekersNee