Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!

Eminent EM4510

Gigabit Dual Band AC1200 router

Prijs incl. BTW • #15773
€ 57,95

Op voorraad

  • 1 in Almere
Zet op wenslijst
Eminent EM4510
Вe EM4510 Dual Band AC1200 Router zorgt voor een zeer hoge draadloze netwerk snelheid. De EM4510 is uitgerust met 4 antennes en deelt je internetverbinding met hoge snelheid. Gebruik de 2.4GHz en de 5GHz frequentie tegelijk om de hoogste doorvoer te halen en storingen te vermijden. Het AC WiFi netwerk is ideaal om online te gamen en voor het omzetten van muziek, video€™s en foto€™s. De Dual Band AC Router is perfect voor kabel- en glasvezelinternet dankzij de Gigabit WAN poort. Naast al deze features is het ook mogelijk om gastnetwerken te maken. Je familie en vrienden kunnen gewoon gebruik maken van je internet, zonder toegang te krijgen tot je complete thuisnetwerk. Met Quality of Service (QoS) geef je voorrang aan applicaties of data zodat deze activiteiten meer bandbreedte krijgen.


Dual Band Router met een gedeeld antennesysteem

De EM4510 is een Concurrent (ook wel Simultaneously genoemd) Dual Band AC Router. Dit wil zeggen dat je de 2.4GHz en 5GHz frequentie tegelijkertijd kunt gebruiken. De 2.4GHz frequentie wordt niet alleen door draadloze routers gebruikt maar ook door vele andere apparaten, zoals magnetrons, mobiele telefoons en babyfoons. Deze frequentie wordt veel gebruikt, waardoor er veel storingen ontstaan. Doordat je tegelijkertijd de veel minder gebruikte 5GHz band kunt gebruiken, ondervind je veel minder storingen. Behalve de pluspunten die Dual Band biedt, heb je ook nog het voordeel van de vier antennes bovenop de Gigabit Router. Twee antennes zijn bedoeld voor de 2.4GHz frequentie en de andere twee antennes worden ingezet voor de 5GHz frequentie. Dit gedeelde antennesysteem zorgt voor een optimale dataoverdracht.


Eenvoudige installatie via online wizard

Installeer en configureer de EM4510 Dual Band AC1200 Router via de installatiewizard in je browser. Als je beschikt over een draadloos apparaat met WPS, kun je zelfs met ©©n druk op de knop apparaten verbinden met de router.


Geavanceerde functies voor gevorderde netwerkgebruikers

De Eminent EM4510 Concurrent Dual Band AC Router heeft diverse extra functies zoals firewall bescherming en VPN (Virtual Private Network). Ook kun je het draadloze signaal uitbreiden door de WDS of wireless bridge functie. Je hoeft alleen een tweede Eminent EM4510 Dual Band AC1200 in je woning of kantoor te installeren. De snelle processor met Traffic Control zorgt ervoor dat je internetverbinding altijd op zijn snelst is. Met QoS (Quality of Service) geef je een bepaalde data stream of applicatie voorrang. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn wanneer je video streaming voorrang wilt geven op online gamen.


Meerdere SSID€™s: maak een gastnetwerk

Voeg extra SSID€™s aan je netwerk toe. Zo maak je heel eenvoudig een tweede netwerk voor gasten. Dit kan erg handig zijn voor bedrijven die gasten toegang willen geven tot het internet, maar geen toegang tot het volledige netwerk. Ook voor je thuissituatie is een gastnetwerk handig. Familie en vrienden krijgen toegang tot het internet maar niet tot je thuisnetwerk.


Te gebruiken met andere WiFi standaarden

De Eminent EM4510 Dual Band AC1200 Router is te gebruiken met andere 802.11 b/g/n draadloze apparaten en 10/100Mbit bedrade netwerken. Voor een maximaal bereik en hoge snelheden adviseren wij je om de Eminent draadloze netwerkadapters te gebruiken en/of de Eminent Gigabit netwerkadapter.

Productspecificaties

Antenne
Antennas quantity4
Antenne versterkingsniveau [max]4 dBi
Versterking antenne [max]4 dBi
Afneembare antennesNee
Soort antenneExtern
Beveiliging
MAC adres filteringJa
URL- filteringJa
Ondersteunde beveiligingsalgoritmenWDS,WEP,WPA,WPA2
IP-adresfilterJa
FirewallJa
Energie
Typisch stroomverbruik4,8 W
Gewicht en omvang
Gewicht334 g
Diepte133 mm
Breedte182 mm
Hoogte26 mm
Overige specificaties
Ondersteunde WLAN data-overdrachtsnelheden11,54,300,867 Mbit/s
Bandbreedte [tweede]5 GHz
Bandbreedte [eerste]2,4 GHz
Protocollen
DHCP clientJa
DMZ supportJa
DHCP serverJa
Beheerfuncties
Reset buttonJa
Quality of Service [QoS]Ja
Web-gebaseerd managementJa
Universal Plug and Play [ UPnP ]Ja
Draadloos LAN
Wi-Fi-standaardenIEEE 802.11a,IEEE 802.11ac,IEEE 802.11b,IEEE 802.11g,IEEE 802.11n
Wifi-standaardIEEE 802.11ac
Wifi-bandDual-band (2.4 GHz / 5 GHz)
WLAN gegevensoverdrachtsnelheid [max]867 Mbit/s
Ethernet LAN-eigenschappen
Interfacetype Ethernet LANFast Ethernet
Ethernet LANJa
Bekabelingstechnologie10/100/1000Base-T(X)
Ethernet LAN, data-overdrachtsnelheden10,100,1000 Mbit/s
Netwerk
NetwerkstandaardIEEE 802.3,IEEE 802.3ab,IEEE 802.3u
Poorten & interfaces
Aantal Ethernet LAN [RJ-45]-poorten4
Aansluiting voor netstroomadapterJa
WAN-verbinding
Ethernet WANJa