Binnen 3 werkdagen geleverd!

Edifier TWS5 Draadloze Bluetooth Oortelefoons headset

Edifier TWS5 Draadloze Bluetooth Oortelefoons headset Bekijk groter
Prijs incl. BTW• #18477
€ 109,95

0 op voorraad, in bestelling bij leverancier.

  Zet op wenslijst
  Edifier TWS5 Draadloze Bluetooth Oortelefoons headset
  De TWS5 levert uitstekende akoestische prestaties door zijn ergonomische vorm. Meerdere meegeleverde oordopjes zorgen ervoor dat iedereen niet alleen een veilige en comfortabele pasvorm krijgt, maar ook de best mogelijke soundstage voor zijn favoriete nummers.

  Bluetooth 5.0 ondersteuning met aptX

  Geniet van de allerbeste prestaties met tweemaal de snelheid, viermaal het bereik en achtmaal de capaciteit van Bluetooth 4.2 apparaten. Verbind twee apparaten met ondersteuning voor dual audio.

  Gebruik oordopjes in enkele of gepaarde modes

  Luister in standaard stereo met beide oordopjes, of gebruik een mono-configuratie die je toelaat om te luisteren naar muziek met een oor zonder geluidskanalen te verliezen. Ideaal voor het beantwoorden van oproepen of luisteren naar muziek in situaties waarin je in contact moet blijven met je omgeving; ook geweldig voor mensen met lokaal gehoorverlies.

  32 uren totale afspeeltijd

  8 uren batterijleven met nog eens 24 uren beschikbaar met de oplaadhouder. Geniet van een langdurige, echt draadloze ervaring die langer duurt dan je werkdag, trainingssessies en alle andere dingen die je doet.

  Touch Controls

  Edifier biedt een Echte Draadloze ervaring zonder functionaliteit op te geven. Een multi-functieknop op elk oordopje biedt eenvoudige one-touch-bediening. Dit laat je toe om liedjes te veranderen, of het afspelen te stoppen en zelfs oproepen te beantwoorden allemaal met een tik van je vinger.

  Draadloos
  Draadloos (bluetooth)

  Koptelefoon type
  In-Ear

  Minimale frequentie
  20Hz

  Maximale frequentie
  20kHz

  Gevoeligheid
  102dBSPL/mW

  Impedantie
  16Ohm

  Driver type
  Dynamisch

  Aantal drivers
  1x

  Diameter speaker (mm)
  6mm

  Afstands/volumebediening
  Universeel

  Audiocodec
  AAC, aptX, sbc

  Eigenschappen Koptelefoon
  Inclusief oplaadcase, Microfoon

  Verbinding (Bluetooth)
  Bluetooth 5.0

  IP-classificatie
  IPX5 sproeidicht

  Batterijduur (uren)
  8u

  Gewicht (gram)
  11g

  Kleur
  Zwart

  Bijzonderheden
  True Wireless Stereo in-ears, volledig draadloos. Kunnen ook enkel als L or R gebruikt worden. Touch bediening voor: afspelen/pauze, volgende/vorige nummer, telefoon opnemen. 1,5u oplaad tijd. In-ear speeltijd 8 uur plus 3x 8u met de docking case.