Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!

Sharkoon NIGHT SHARK RGB

Sharkoon NIGHT SHARK RGB Bekijk groter
Prijs incl. BTW • #16568
€ 89,90

Op voorraad

  • 5 in Almere
  • 2 in Lelystad
Zet op wenslijst
Sharkoon NIGHT SHARK RGB
De NIGHT SHARK RGB, de krachtigste pc-behuizing van Sharkoon tot nog toe, is speciaal ontwikkeld voor hoogpresterende gaming set-ups die gemaakt zijn om gezien te worden. Sharkoon heeft deze ATX midi-tower niet alleen voorzien van een mooi frontpaneel en een showroom-venster gemaakt van gehard glas - maar heeft het gebruikelijke Sharkoon design op zijn kop gezet: De stroomtoevoertunnel zit nu bovenop - net op de waterlijn van de haaienvin. Daardoor kun je daaronder de hardware in al zijn glorie bekijken: vanaf de radiator, die in neonlicht opgloeit op het bodempaneel, via de verlichte RAM-modules tot de aandacht trekkende ventilator van de voeding.

De NIGHT SHARK RGB is uitgerust met een ventilator op de achterkant en twee ventilatoren aan de voorkant, alle met adresseerbare RGB LEDS. Een LED-bediening met 14 verlichtingsmodi wordt met de behuizing meegeleverd.

In aanvulling op de gebruikelijke vormfactoren is de behuizing ook klaar voor moederborden met twee of meer processoren (SSI EEB), en kan hij gemakkelijk andere grote brokken aan, zoals grafische kaarten met een maximale lengte van 42 cm. De instelbare VGA-houder helpt bij het ondersteunen van het gewicht van de grafische kaart, waardoor eventueel buigen en schade aan de hardware worden vermeden. Binnen de tunnel, bovenop de behuizing, is ruimte voor een voeding die tot 29,5 cm meet inclusief bedrading. De hoogte van de CPU-koeler kan 16 cm bedragen. En er is genoeg trek in meer: Tot drie 3,5" harde schijven en tot vijf 2,5" schijven hebben ruimte in de maag van de haai. Als extra snack kun je een 5,25" schijf in het frontpaneel installeren.

Behuizingtype
Tower

Form Factor
ATX (Standard), EATX (Extended ATX), Micro-ATX (µATX), Mini-ITX

Behuizing Panel
Window

Grafische kaart maximum lengte
420mm

CPU koeler maximum hoogte
160mm

Behuizing bay intern
5x 2.5", 3x 3.5", 5.25"

Aansluitingen voorzijde
3.5mm, 2x USB 2.0, 2x USB 3.0

Kabelmanagement
Ja

Inclusief voeding
Nee

Voeding plaats
Boven

Fan-poorten
8x

Meegeleverde fans
3x

Hoogte
475mm

Breedte
210mm

Diepte
503mm

Gewicht
8,44kg

Kleur
Zwart