Binnen 3 werkdagen geleverd!

JABRA Headset Evolve 75 MS Duo inkl. Link 370 Bluetooth

JABRA Headset Evolve 75 MS Duo inkl. Link 370 Bluetooth Bekijk groter
Prijs incl. BTW• #18607
€ 249,00

0 op voorraad, in bestelling bij leverancier.

  Zet op wenslijst
  JABRA Headset Evolve 75 MS Duo inkl. Link 370 Bluetooth
  Concentreren in een rumoerige omgeving is vaak een behoorlijk uitdaging. De Jabra Evolve 75 MS Stereo is voorzien van actieve ruisonderdrukking. Dit betekent dat externe geluiden door de headset automatisch worden gefilterd. Ideaal als uw werk écht af moet.

  Via bluetooth koppelt u deze headset met twee apparaten tegelijkertijd. Hierdoor is het dus niet langer nodig om te schakelen tussen meerdere apparaten. Ideaal als u met meerdere apparaten gesprekken voert en muziek luistert.

  Actieve ruisonderdrukking
  De Jabra Evolve 75 MS Stereo is voorzien van Active Noise Cancellation (ANC) dit betekent dat er tegengeluiden worden toegevoegd om omgevingsgeluid onhoorbaar te maken. Hoe dat klinkt Beluister de demo op de site van Jabra. Dankzij deze functie werkt u op iedere plek met maximale concentratie.

  Vrijheid dankzij hoogwaardige bluetooth
  De hoogwaardige geïntegreerde bluetooth verbinding biedt u veel vrijheid. De verbinding heeft namelijk een bereik van 30 meter waardoor u makkelijk uw werkplek even kunt verlaten om uw gesprek op een andere plek af te maken. Met een spreektijd tot 15 uur geeft ook de batterij u maximale bewegingsvrijheid.

  Gecertificeerd door Microsoft
  Als één van eerste headsets is de Jabra Evolve 75 MS Stereo door Microsoft ook gecertificeerd voor Open Offices en Outdoor gebruik. Dat betekent dat u in elke omgeving profiteert van een vergelijkbare geluidservaring. Uw gesprekken hebben dus overal hetzelfde hoge niveau. Van rustig kantoor tot druk vliegveld.

  Belangrijkste specificaties
  Professionele, draadloze headset
  Flexibel aan te sluiten via Bluetooth USB-adapter
  Bereik tot 30 meter
  Plug en play
  Ruisonderdrukkende speakers en microfoon
  Gecertificeerd voor Skype for Business
  Compatible met platforms zoals Zoom, GoToMeeting en andere conferencing apps
  Wat zit er in de doos
  Jabra Evolve 75 MS Stereo headset
  Jabra link 370 USB-adapter
  Handleiding