Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!

Ewent Gaming Mechanisch Toetsenbord met RGB-verlichting,

Prijs incl. BTW• #17465
€ 59,95

Op voorraad

  • 1 in Almere
  • 2 in Lelystad
Zet op wenslijst
Ewent Gaming Mechanisch Toetsenbord met RGB-verlichting,

Het Play PL3350 Gaming Toetsenbord is een robuust mechanisch gaming toetsenbord met RGB achtergrondverlichting. Het toetsenbord heeft 21 RGB achtergrond presets en 2 zelf-instelbare presets. Daarnaast heeft het toetsenbord een Windows lock toets, volledige Anti-Ghosting toetsen, 12 multimedia toetsen en programmeerbare marcro-toetsen. Beleef uren game-plezier met dit mechanische toetsenbord.

Mechanische toetsen voor een snellere toetsaanslag
De PL3350 is een mechanisch toetsenbord. Deze mechanische toetsen zorgen voor een snellere en preciezere toetsaanslag. De toetsen hoef je maar licht in te drukken en geven feedback door middel van één klik'.
RGB achtergrondverlichting met instelbare helderheid en snelheid
Kies uit 21 vooraf ingestelde RGB-achtergrondmodi of maak je eigen RGB-modus. Wist je dat je zonder software je eigen RGB-modus samenstelt Handig toch! Je kunt zelfs de gewenste helderheid en snelheid selecteren. Sommige presets hebben een aanpasbare kleurmodus. Wil je de verlichting helemaal uitschakelen Geen probleem, dan schakel je de leds uit.
Windows lock toets: schakel de gamemodus in
Schakel de gamemodus in door de Windows-toets uit te schakelen. Druk op de Windows lock toets om te voorkomen dat per ongeluk op de Windows-toets drukt tijdens het gamen.
Anti-Ghosting toetsen
Het Play PL3350 Mechanische Gaming Toetsenbord heeft volledige Anti-Ghosting toetsen. Hierdoor kun je meerdere toetsen tegelijk indrukken.
Ingebouwd geheugen: je zelfgemaakte presets blijven bewaard
Je zelfgemaakte led-presets en macro-toetsen blijven bewaard in het interne geheugen van het mechanische toetsenbord. Zelfs wanneer je het toetsenbord loskoppelt van je computer! Wanneer je het toetsenbord weer met je computer verbindt, kun je weer gamen met dezelfde instellingen.
Robuust toetsenbord met knoopvrije kabel
Dit stevige toetsenbord heeft een normaal formaat en is uitgerust met een aluminium top cover en heeft 12 multimedia-toetsen. Daarnaast heeft het toetsenbord een knoopvrije met nylon omhulde USB-kabel.
Antislip rubberen voetjes voor een stabiele plaatsing
Het PL3350 Mechanische Toetsenbord heeft antislip voetjes die zorgen voor een stabiele plaatsing en voorkomen dat het toetsenbord wegglijdt.

Productspecificaties

Design
Aanpasbare achtergrondverlichtingJa
BacklightJa
PolssteunNee
Stijl toetsenbordRecht
Kleur van het productZwart
Backlight typeRGB LED
Ergonomie
Lengte snoer1,5 m
Anti-ghostingJa
Minimale systeemeisen
Ondersteunt WindowsWindows 10,Windows 10 x64,Windows 7,Windows 7 x64,Windows 8,Windows 8 x64,Windows 8.1,Windows 8.1 x64
Toetsenbord
Toetsenbord formaatStandaard
MultimediatoetsenJa
ToetsenbordindelingQWERTY
Programmeerbare hot keysJa
Windows-toetsenJa
AansluitingUSB
Toetsenbord toetsschakelaarMechanische keyswitch
Taal toetsenbordEngels
AanwijsapparaatNee
Aanbevolen gebruikGamen
Levensduur toetsenbordtoetsen50 miljoen tekens
Numeriek toetsenblokJa
Energie
Type stroombronUSB
Gewicht en omvang
Gewicht toetsenbord880 g
Dimensies toetsenbord [BxDxH]435 x 134 x 32 mm
Muis
Inclusief muisNee