Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!

Genesis Trit 500 RGB Gaming Stoel

Prijs incl. BTW• #20274
€ 249,00

Op voorraad

  • 1 in Almere
  • 1 in Lelystad
Zet op wenslijst
Genesis Trit 500 RGB Gaming Stoel
BOEIEND ONTWERP EN RGB-ACHTERGRONDVERLICHTING
Dit is een van de mooiste speelstoelen op de markt. Met meer dan driehonderd meerkleurige RGB LED modi heeft u het vertrouwen dat uw troon precies zo zal oplichten als u wilt. U kunt eenvoudig en snel de kleuren veranderen, de snelheid en de helderheid van de achtergrondverlichting aanpassen dankzij de bijgeleverde afstandsbediening. Trit 500 heeft ook decoratieve koolstofpatroonelementen op de rugleuning. Ga gewoon zitten en geniet van het comfort en de esthetiek.

SPECIAAL ZAKJE VOOR POWERBANK
De achtergrondverlichting wordt gevoed door een powerbank, die gemakkelijk en handig te plaatsen is in een speciaal daarvoor bestemde zak onder de stoel. Met de Genesis Trit 500 hoeft u zich geen zorgen te maken over onnodige draden, die afbreuk kunnen doen aan het comfort van het gebruik van de stoel en zo de belangrijke gameplay kunnen bemoeilijken. Doe het licht aan en geniet ervan terwijl u volledig mobiel bent. *Powerbank is niet inbegrepen

ERGONOMISCHE KUSSENS
De stoel bevalt door zijn uitzonderlijk comfort en laat u toe om vele uren te zitten zonder het effect van vermoeidheid. U beschikt over twee kussens die de nodige ondersteuning bieden voor kwetsbare gebieden. Het ene zorgt voor uw onderrug, het andere verlicht de spanning in uw nek.

ROBUUSTE CONSTRUCTIE EN AFWERKING
Trit 500 is gemaakt van een metalen structuur die bekleed is met hoogwaardig schuim dat geen vervorming toelaat. De stoel is afgewerkt met een slijtvaste stof die zorgt voor een goede ventilatie in alle omstandigheden, waardoor het gevoel van “plakken” op warme dagen wordt voorkomen. Trit 500 heeft de beste materialen die u jarenlang tevreden zullen stellen.

VERSTELBARE RUGLEUNING EN ZWAAIFUNCTIE
Met de Trit 500 kan de hoek van de rugleuning nauwkeurig worden ingesteld, zodat de gebruiker de bewegingsvrijheid en de juiste positie van de rug heeft. Bovendien zal de schommelfunctie ons in staat stellen om te ontspannen en te bewegen tijdens de lange speeluren. De stoel staat altijd klaar om uw rug te ontlasten.

MADE TO FIT
De Trit 500 is zo ontworpen dat iedereen zich er prettig in kan voelen. De stoel past bij ieders maat. U stelt de hoogte van de zitting nauwkeurig in en onder de ellebogen vindt u comfortabele, verticaal verstelbare armleuningen die de juiste hoek van de handen garanderen.

GASVEER TOT 120 KG
De Genesis Trit 500 heeft de beste componenten, waaronder degene die u boven de grond houdt – een gaslift. High-end, met een draagvermogen tot 120 kg. Het biedt voldoende kracht en een stabiele werking voor een lange tijd.

DE HOOGWAARDIGE NYLON ROLLEN
Een massief onderstel is voorzien van 50 mm nylon wielen, die zorgen voor een optimale mobiliteit van de stoel en geen krassen op het oppervlak achterlaten. Dus naast een mooie troon is er ook een mooi onderstel. Het hoogwaardige materiaal zorgt voor een soepele werking gedurende vele jaren.