Binnen 3 werkdagen geleverd!

Thrustmaster T300 RS - - Stuur en pedalen-set

voor PC, Sony PlayStation 3, 4 en Compatible met PS5-games*

Thrustmaster T300 RS - - Stuur en pedalen-set Bekijk groter
Prijs incl. BTW• #14167
€ 299,00

0 op voorraad, in bestelling bij leverancier.

  Zet op wenslijst
  Thrustmaster T300 RS - - Stuur en pedalen-set
  De T300RS is het ideale Force Feedback stuur voor gamers die racers willen worden en voor racegamers die hun talenten maximaal willen benutten. Thrustmaster heeft met dit stuur de perfecte oplossing op de markt gebracht voor alle gamers die hun racegames willen winnen. De T300RS biedt een ongeëvenaarde onderdompeling voor een zuiver contact met de weg. Een echte borstelloze professionele Force Feedback motor die wrijvingsloos zijn werk doet gecombineerd met een nieuw 1080-gradensysteem met dubbele riem leveren extreem soepele en stille Force Feedback met ongelooflijk snel en realistisch reagerende Force-effecten. De motor is fluisterstil waardoor gamers zich optimaal kunnen concentreren op wat er zich op de weg afspeelt. Ons H.E.A.R.T HallEffect AccuRate Technology systeem maakt gebruik van een contactloze magnetische sensor die een nauwkeurigheid van 16 bits (65.536 afzonderlijke waarden) in het stuur biedt. De T300RS heeft ook een intern geheugen en firmware die via een PC te upgraden is. Bovendien bevindt er zich een PS4™/PS3™-schuifknop op de voet van het stuur voor een optimale compatibiliteit met beide systemen. De T300RS is voorzien van een afneembaar stuur met het Thrustmaster Quick Release systeem. Het stuur meet 28 cm in diameter en heeft centrale spaken van geborsteld metaal. Met de officiële PS4™-knoppen (PS, SHARE, OPTIONS) is eenvoudig toegang mogelijk tot de nieuwe sociale functies van het systeem. Het stuur is rondom geheel bekleed met versterkt rubber met een structuur. Dit betekent ultiem comfort. Twee grote sequentiële schakelflippers zijn bevestigd aan het stuur. Ze zijn 13 cm hoog voor een goede bereikbaarheid en zijn voor 100% van metaal. De draaihoek van het stuur is instelbaar van 270 tot 1080 graden en is daarmee perfect geschikt voor elk soort voertuig waarmee in een game kan worden gereden. Het stuur is ook nog uitwisselbaar met andere sturen van Thrustmaster zoals de Ferrari F1 Wheel Add-On, Ferrari GTE Wheel Add-on, T500RS GT Wheel, TM Leather 28 GT Wheel Add-On en de 599XX Evo 30 Wheel Add-On Alcantara Edition. De pedalen van de bij de T300RS geleverde pedaalset hebben een lange slag en zijn gemaakt van metaal. Ze zijn zowel in hoogte als in tussenruimte verstelbaar.
  GEREED VOOR HET ECOSYSTEEM: Compatibel op de PlayStation®3, PlayStation®4, Compatible met PS5-games* en PC met afneembare Thrustmaster-sturen**, met Thrustmaster-pedaalsets met 3 pedalen** en met de Thrustmaster TH8A shifter**.
  ** Wordt apart verkocht.

  1080° Force Feedback-voet die gebruik maakt van een industriële borstelloze motor
  De T300 RS van Thrustmaster is de ideale simulator om virtuele racers alle vaardigheden en alle situaties van een racegame uitgebreid te laten trainen. Om dit te bereiken, zit er onder de motorkap niets minder dan een echte borstelloze professionele Force Feedback-motor die wrijvingsloos zijn werk doet. Deze motor wordt gecombineerd met een nieuw 1080°-systeem met dubbele riem. Dit resulteert in extreem soepele en stille Force Feedback met ongelooflijk snel en realistisch reagerende Force-effecten

  Afneembare stuur in RACING GT STIJL
  Realistisch afneembaar racestuur met een diameter van 28 cm en versterkte rubber bekleding met structuur rondom het hele stuur.
  Uitgebreide hulpmiddelen: 13 actieknoppen (waarvan 2 op de voet ) + 1 D-pad.
  Met officiële PlayStation®4-knoppen (PS, SHARE, OPTIONS): geniet van de nieuwe mogelijkheden op sociaal gebied door direct en op elk moment te kunnen schakelen tussen de game en het systeem.

  Twee grote schakelflippers bevestigd op stuur
  Twee grote sequentiële schakelflippers zijn bevestigd aan het stuur. Ze zijn 13 cm hoog voor een goede bereikbaarheid en zijn voor 100% van metaal. Tact-schakelaar met levensduur van meer dan 10.000.000 activeringen.

  MET OFFICIËLE LICENTIE VOOR PLAYSTATION®4 / PLAYSTATION®3
  Met officiële licentie voor PS4™ en PS3™ en ingebouwde software die zorgt voor automatische herkenning door PS4™-systeem.
  PS4™/PS3™-schuifschakelaar (voor volledige compatibiliteit op beide systemen).
  Ook pc-compatibel.

  Borstelloze servomotor van professionele kwaliteit
  Onder de motorkap zit niets minder dan een echte borstelloze Force Feedback servomotor van industriële kwaliteit die zonder enige wrijving zijn werk doet. De motor is fluisterstil waardoor gamers zich optimaal kunnen concentreren op wat er zich op de weg afspeelt.
  Snel reagerende en zeer realistische force-effecten zonder enige vertraging.

  Geoptimaliseerd wrijvingsloos mechanisme met twee riemen
  Het nieuwe 1080-gradensysteem met dubbele riem resulteert in extreem soepele en stille Force Feedback met ongelooflijk snel en realistisch reagerende Force-effecten. Voel de weg in het stuur en niet het stuur zelf.

  H.E.A.R.T HallEffect AccuRate Technology®
  De ontwerpers en technici van Thrustmaster hebben nauwkeurigheid toegevoegd aan de reeds indrukwekkende kenmerken van deze motor door H.E.A.R.T HallEffect AccuRate Technology® in te bouwen. Deze techniek maakt gebruik van een contactloze magnetische sensor met een stuurnauwkeurigheid van 16 bits (65.536 discrete waarden).

  Thrustmaster Quick Release systeem
  Met het Thrustmaster Quick Release systeem wisselt u in een paar seconden van stuur. Door dit innovatieve concept kunnen eigenaren van een stuurvoet investeren in losse racesturen om maximaal te profiteren van optimaal realisme in elk soort wedstrijd en bolide.

  Platform (Games)
  PC, PlayStation 3, PlayStation 4

  Gamecontroller type
  Wheel

  Gamecontroller extra's
  Force Feedback


  Draadloos
  Draad

  Oplaadbare accu
  Nee

  Verbinding (invoer)
  USB 2.0

  Verbinding
  USB 2.0 A

  Kleuren
  Zwart

  Bijzonderheden
  Graden instelbaar: 270º tot 1080º
  1080º Dual-belt systeem
  H.E.A.R.T: HallEffect AccuRate Technologie
  Officiele PS4 knoppen: Share, Options en PS
  Inclusief: Pedaalset

  * Compatibel met PS5-games (Compatibiliteit met PS5-games is getest en goedgekeurd door Thrustmaster. Ten tijde van publicatie is de PS5-compatibiliteit van de hele reeks nog niet getest of goedgekeurd door Sony Interactive Entertainment LLC. )