Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!

Warhammer 40K - T'au Empire Pathfinder Team

Warhammer 40K - T'au Empire Pathfinder Team Bekijk groter
Prijs incl. BTW• #17291
€ 24,50

Op voorraad

  • 1 in Almere
Zet op wenslijst
Warhammer 40K - T'au Empire Pathfinder Team
De T'au Empire Pathfinders zijn lichte verkenningstroepen en zijn daarmee de ogen en de oren van hun bevelhebber op een manier dat geen drone kan evenaren. De voornaamste rol van een Pathfinder is niet om de vijand aan te vallen, maar in plaats daarvan om ver voor hun kameraden, zeer dicht bij de vijand zoveel mogelijk informatie te vergaren.

In deze set zitten 10 T'au Empire Pathfinders die in verschillende manieren gebouwd kunnen worden. Er zijn verschillende beensets, zowel geknield als staand, alsook verschillende hoofden. Hun armour is lichter en sportiever en bedekt hun torso, schouders, knieën en ellebogen. Ze dragen lange elegante helmen, net zoals de Fire Warriors. Ze kunnen verschillende wapens dragen, zoals pulse carbines, rail rifle, en ion rifles.
De set bevat ook een enorme Recon Drone welke kan worden bevestigd op een Devilfish tank (niet inbegrepen) en die beschikt over een burst cannon. De set beschikt ook over een Pulse Accelerator Drone met een vierpuntig apparaat onder de ronde schijf en de Grav-inhibitor Drone.