Binnen 3 werkdagen geleverd!

Transcend StoreJet 25M3C - 4TB - Ruggedized - USB3.1 - USB-C

Prijs incl. BTW• #19471
€ 139,95

0 op voorraad, in bestelling bij leverancier.

  Zet op wenslijst
  Transcend StoreJet 25M3C - 4TB - Ruggedized - USB3.1 - USB-C

  De Transcend StoreJet 25M3C rugged externe harde schijf heeft een USB 3.1 Gen 1 interface en een USB Type-C poort voor ongeëvenaarde overdrachtssnelheden.
  De schijf is uitgerust met een USB Type-C kabel en/of een USB Type-C naar USB Type-A kabel, voor betere compatibiliteit met elk type apparaat.
  De uitstekende schokbestendige eigenschappen garanderen een superieure bescherming van de gegevens die op het apparaat zijn opgeslagen.

  USB Type-C connector
  De StoreJet 25M3C externe harde schijf wordt geleverd met de nieuwste USB Type-C-connector voor gebruiksgemak. Het is omkeerbaar georiënteerd en compatibel met de nieuwe generatie PC-apparaten uitgerust met USB Type-C-poorten.

  Snelle overdrachtsnelheden
  De StoreJet 25M3C externe harde schijf is uitgerust met de USB 3.1 Gen 1-interface en biedt razendsnelle overdrachtssnelheden tot 5Gbps.

  Uitstekende anti-schokbescherming
  De StoreJet 25M3C is uitgerust met een drielaags-schokbeschermingssysteem dat voldoet aan de Amerikaanse militaire beveiligingsnormen om de gegevens die op het apparaat zijn opgeslagen volledig te beschermen. Het drielaagse schockbeschermingssysteem omvat een siliconenrubberen behuizing, een interne schokabsorberende schokdemper en een versterkte harde behuizing.

  One touch back-up
  De StoreJet 25M3C is uitgerust met een automatische one-touch back-upknop die onmiddellijk een back-up van gegevens maakt met één druk*. Met de knop kun je ook de harde schijf opnieuw verbinden met de pc zonder deze los te koppelen en terug te plaatsen. * Transcend Elite-software is vereist.

  Exclusieve software
  Transcend Elite is een geavanceerde software voor gegevensbeheer waarmee belangrijke bestanden worden georganiseerd, beschermd en bijgewerkt.
  RecoveRx is een gratis hulpprogramma voor gegevensherstel waarmee diepgaande zoekopdrachten binnen een opslagapparaat sporen van verwijderde bestanden kunnen detecteren, inclusief digitale foto's, documenten, muziek en video.

  Gegarandeerde kwaliteit
  Transcends externe harde schijven zijn geproduceerd volgens de hoogste normen en grondig getest, bieden uitstekende kwaliteit, prestaties en betrouwbaarheid. Transcend-producten zorgen zowel voor je gegevens als voor jouw goede smaak

  Opslagcapaciteit
  4TB

  Aantal bays
  1x

  Behuizing bay intern
  2.5"

  Hardeschijf bus (extern)
  USB 3.2 (Gen1, 5Gb/s) type-c

  Stroomvoorziening
  (USB-)bus powered

  Hoogte
  24,1mm

  Diepte
  129,5mm

  Breedte
  80,8mm

  Gewicht (gram)
  294g