Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!

Acer Aspire ES1-533-P1SA ** Actie **

Intel N4200 - 6GB - 256GB SSD - 15.6" FHD - Intel HD Graphics

Prijs incl. BTW • #14461
€ 489,00

Op voorraad

  • 12 in Almere
  • 2 in Lelystad
Zet op wenslijst
Acer Aspire ES1-533-P1SA ** Actie **

Alles wat u nodig hebt

Laptops uit de Aspire ES-serie vormen de perfecte partner voor werk en ontspanning. Met unieke voorzieningen zoals de Acer BluelightShield TM-software en een optioneel M-DISC Ready™ optisch station*, bent u met de Aspire ES-serie altijd startklaar voor werk en ontspanning. Het Precision Touchpad en Acer Chiclet Keyboard zorgen ervoor dat u nooit iets mist.


Unieke functies

Vermoeide ogen van het staren naar een scherm De Aspire ES-serie is uitgerust met Acer BluelightShieldTM om zo vermoeide ogen met 4 intelligente modi te verminderen. Een optioneel, ingebouwd optisch station is M-DISC Ready™* waardoor u uw gegevens gemakkelijk kunt bekijken, delen en opslaan.


Betere invoer en navigatie

Tik, veeg, scroll en zoom door de dag met het Precision Touchpad. Met de Palm rejection-technologie en de mogelijkheid om te zoomen door te pinchen hebt u altijd het heft in handen. De toetsen van het Acer Chiclet Keyboard hebben voldoende tussenruimte en veren voelbaar terug, zodat u comfortabel en betrouwbaar kunt typen.


Ontwikkeld voor zakelijk gebruik en ontspanning

De Aspire ES-serie is ontwikkeld voor zakelijk gebruik en ontspanning. De USB 3.0- en HDMI-poorten zijn handig aan de achterkant van het apparaat geplaatst en het HD CineCrystal TFT LCD-scherm met led-achtergrondverlichting ziet er overal geweldig uit. Maar het uiterlijk zegt niet alles; snelle Intel processors en tot 8 GB* geheugen bieden u de hele dag voldoende vermogen.